Forsikringsselskaber

Der findes uden tvivl både gode og dårlige forsikringsselskaber derude – og de skal ikke altid kun måles på prisen. Her giver vi derfor dig muligheden for at give din anmeldelse af dit forsikringsselskab. Du kan give karakterer indenfor kategorierne pris, dækning, selvrisiko, behandlingstid og service. Vi vil opfordre jer til at komme med jeres saglige begrundelse for jeres anmeldelser.Vi ønsker at denne liste, skal give et komplet overblik over forsikringsselskaber i Danmark. Så hvis dit forsikringsselskab mangler på listen herunder, så skriv en kommentar i bunden af siden, eller kontakt os her, så vil vi straks få tilføjet forsikringsselskabet.

Forsikringsselskaber i Danmark

Herunder kan du se en liste over alle de forsikringselskaber der findes i Danmark (hvis vi ikke har glemt nogen). Stjernerne viser, hvor godt andre brugere rater de forskellige selskaber. Du kan selv under det enkelte selskab komme med din egen mening.

Klagestatistik og kundetilfredshed
Vi har samlet statstik over hvor mange klager hvor kunden har fået medhold fra ankenævnet for forsikring. Tallene er regnet om til et index, hvor 100 svarer til gennemsnittet for alle selskaber. Så værdier under 100 er bedre end gennemsnittet.

For kundetilfredsheden, har vi samlet data fra Forsikring & Oplysnings årlige undersøgelser af de største selskaber. Igen er 100 gennemsnittet og her er værdier over 100 bedre end gennemsnittet.

Træt af dit forsikringsselskab?
Det er nemt at skifte forsikring – indhent 3 tilbud på en ny forsikring på 5 minutter.

De største danske forsikringsselskaber

 • Normal
 • Almindelig Brand Forsikringx
 • Topdanmarkx
 • Tryg forsikringx
Klagestatistik viser antal klager, hvor kunden har fået medhold. Et klageindex under 100 indikerer at selskabet er bedre end gennemsnittet (vægtet efter markedsværdi). Kilde: ankeforsikring.dk.
Kundetilfredshed er baseret på en årlig undersøgelse fra Forsikringsoplysningen og værdier større end 100 indikerer at selskabet er bedre end gennemsnittet. Kilde: forsikringogpension.dk

Sådan bruger du grafen
Her kan du se, hvordan du bruger grafen herover til at sammenligne de enkelte forsikringsselskaber.

Kommentarer

 1. jan funch skriver

  hvordan med bådforsikring ? er det for småt.
  Der er nok en del bådejere som i de seneste storme har fået nærkenskab til deres forsikring.
  f.eks Pataniae eller soeassurancen danmark.

  • skriver

   Der er som udgangspunkt ikke noget, der er for småt. Men jeg må indrømme at mit kendskab til den niche er ret begrænset, men jeg kigger nærmere på det. Kom endelig med flere bud på selskaber af den type, der burde på listen.

   Mikkel

 2. Christian skriver

  I mangler Minforsikring.. Den bruger jeg – super nemt og billigt – kanon behandling, da jeg havde indbrud.!

 3. skriver

  Hej. Jeg vil rigtig gerne anmelde Søassurancen (den tidligere nævnte bådforsikring). Har haft en meget meget dårlig oplevelse med dem, som jeg mener, at andre bør kende til.
  vh. Isa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *